Η ιστορια του σταθμου
Radio Melody 96,7 FM 37 Χρόνια "Ο σταθμός της καρδιάς μας"

"Πρωτοπόρος και πάντα με τις τελευταίες επιτυχίες ο Σταθμός της καρδιάς μας είναι εδώ για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες τραγουδιών, καλύπτοντας κάθε είδους μουσικής στους 96,7 στα FM, καθώς και σε παγκόσμια εμβέλεια μέσω πλήθους εφαρμογών και επιλεγμένων ραδιοφωνικών σελίδων"

Η επιθυμία για την ενασχόληση με το ραδιόφωνο υπήρχε απο παλιά και έτσι όταν έμαθε ο αρχικός ιδιοκτήτης του σταθμού Κωνσταντίνος Ρόκκος ότι ένας ραδιοφωνικός σταθμός πωλείται, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου τον αγόρασε και μαζί με τον Γιάννη Αικατερίνη ξεκίνησαν το όνειρό τους.

“Βόρειοι & Νότιοι”

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα κάνοντας την πρώτη εκπομπή και μέσα απο αυτή δέθηκαν και ξεκίνησαν ως ραδιοφωνικοί παραγωγοί στο νησί της Λήμνου.

Με 37 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και εκπομπής στα FM στους 96,7, “ο σταθμός της καρδιάς μας”, όπως δικαίως χαρακτηρίζεται απο τους ντόπιους, εξελίχθηκε και μπορεί πλέον να ακούγεται “παγκοσμίως” μέσα απο το Ιντερνετ και την πληθώρα των διαθέσιμων εφαρμογών και μέσων χαρίζοντας στους ακροατές την καλύτερη μουσική και εκπομπές με πλήθος ραδιοφωνικών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

“Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο σταθμός απο την ίδρυση του μέχρι τώρα είναι αυτό της επιβίωσης, αφού τα έσοδα είναι πενιχρά και τα έξοδα τεράστια.”

Την σκυτάλη της ιδιοκτησίας έχει παραλάβει ο Παναγιώτης Σπανός ο οποίος ήταν κι αυτός μαζί με τον Κωνσταντίνο Ρόκκο στον πειρατικό του 1983-1985. Με ιδιαίτερη αγάπη για το ραδιόφωνο αγόρασε τον σταθμό το 2020 και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή απο την αναβάθμιση και την προσπάθεια βελτίωσης τόσο του σήματος, με βελτιώσεις εντός του σταθμού, όσο και της εμφάνισης και προβολής στο διαδίκτυο με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις εκτός αυτού.

Ενώ παλαιότερα χρησιμοποιήθηκαν μέχρι και “σήματα καπνού” για την επικοινωνία με τον σταθμό, τώρα και με τις πολλαπλές αναβαθμίσεις που υπέστη ο σταθμός ανέπτυξε ένα δίκτυο επικοινωνίας μέσα απο το οποίο οι ακροατές μπορούν να στείλουν τα μηνύματα τους ανάλογα με την πλατφόρμα που εξυπηρετεί τους ίδιους. Αναφέρονται μερικά απο τα κυριότερα μέσα επικοινωνίας όπως το τηλέφωνο +302254022630 το Viber και το What’s Up  στο νούμερο +306970526366 καθώς και το e-mail του σταθμού melodylimnos@gmail.com για αποστολή νέων τραγουδιών τόσο απο τις πιο γνωστές δισκογραφικές εταιρείες όσο και απο μουσικούς παραγωγούς που επιθυμούν να αναδείξουν την προσπάθεια τους μέσα απο τον Radio Melody Lemnos 96,7.

Υπάρχει σύνδεση στις καλύτερες και πιο γνωστές πλατφόρμες ακρόασης ραδιοφώνου όπως το e-Radio – Live24TuneIn.

Φυσικά έχει δημιουργηθεί και εφαρμογή για Android και iOS για να νμπορείτε α ακούτε τον “Σταθμό της καρδιάς σας” παντού.

0k
Τραγούδια
0 +
Εκπομπές
0k
Ακροατές
0 +
Μουσικοί Παραγωγοί

Instagram Feed

Φωτογραφικό Υλικό

Some description text for this item

Ακούστε δυνατά τον καλύτερο και πιο αυθεντικό σταθμό της Λήμνου μέσα από την σελίδα μας και τοπικά στους 96,7 στα FM Stereo..

ΤηΛ:  +302254022630

 

: +306970526366

Ράδιο Melody 96,7.:| Λήμνος |:.Ο σταθμός της καρδιάς μας
Πολλές πλατφόρμες & δυνατότητες ακρόασης
../*\..

Μπορείτε να ακούσετε μέσα από την σελίδα αυτή ή να επιλέξετε το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Winamp Windows Media Player Real Player   Quick Time Player  Live24  e-Radio TuneIn
Κατεβάστε την εφαρμογή μας δωρεάν:
../*\..
Download on the AppStore Download on GooglePlay

Radio Melody Limnos © 2024. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD

Radio Melody Limnos © 2024. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD