Γιώργος Σακκάς – Θα έρθει η μέρα | Νέα κυκλοφορία απο τη Spark Records

Ο Γιώργος Σακκάς γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1988 στην Αθήνα ενώ η καταγωγή του είναι από την Καλαμάτα. Σε ηλικία των έντεκα ετών ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα σολφέζ καθώς συμμετείχε σε σχολικές παραστάσεις και όχι μόνο !

Το μικρόβιο της μουσικής ξεκίνησε όταν άκουγε θετικά σχόλια από το σχολικό περιβάλλον.Πάντα ανήσυχο πνεύμα, καλός μαθητής στο σχολείο,Πρόεδρος του δεκαπενταμελούς ενώ κατά την διάρκεια της εφηβείας δημιουργεί την πρώτη του μπάντα με όνομα “Έξι όγδοα”.

Τελειώνοντας το λύκειο εισάγεται στην σχολή εμπορικού ναυτικού, μόνο που στην πορεία όλα άλλαξαν. Το πρώτο του βήμα πραγματοποιήθηκε στην νυχτερινή Καλαμάτα τον Νοέμβριο του 2010.

Έτσι ξεκινάει και η επάγγελματικη πλέον σχέση του με το τραγούδι.Τον Δεκέμβρη του 2014 γνωρίζετε με τον Αλέξανδρο Μαυρίδη και κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ” Φαντάζεσαι ”.Το 2020 κάνει το πρώτο του επίσημο δισκογραφικό ντεμπούτο με τη Δισκογραφική εταιρεία “Spark Records” κυκλοφορώντας το νέο του τραγούδι με τίτλο “Θα έρθει η μέρα” με την υπογραφή σε μουσική και στίχους του Αλέξανδρου Μαυρίδη.

Ένα ζεϊμπέκικο που σε παρασέρνει η μουσική του από το πρώτο του άκουσμα!

CREDITS Μουσική:Αλέξανδρος Μαυρίδης Στίχοι:Αλέξανδρος Μαυρίδης Ενορχήστρωση-Μίξη-Mastering:Γίαννης Θάνος (John Thanos) Photographer:Μιχάλης Πατανάς Διέυθυνση παραγωγής:Aραβαντινός Βαγγέλης

Καλή σας ακρόαση!

Add Your Comment

Ακούστε δυνατά τον καλύτερο και πιο αυθεντικό σταθμό της Λήμνου μέσα από την σελίδα μας και τοπικά στους 96,7 στα FM Stereo..

ΤηΛ:  +302254022630

 

: +306970526366

Ράδιο Melody 96,7.:| Λήμνος |:.Ο σταθμός της καρδιάς μας
Πολλές πλατφόρμες & δυνατότητες ακρόασης
../*\..

Μπορείτε να ακούσετε μέσα από την σελίδα αυτή ή να επιλέξετε το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Winamp Windows Media Player Real Player   Quick Time Player  Live24  e-Radio TuneIn
Κατεβάστε την εφαρμογή μας δωρεάν:
../*\..
Download on the AppStore Download on GooglePlay

Radio Melody Limnos © 2023. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD

Radio Melody Limnos © 2023. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD