Saske – Cosmos | Video Clip

Saske – Cosmos | Video Clip

Υπάρχει άραγε κάτι που δε μπορεί να κάνει ο Saske με τον urban ήχο; μάλλον όχι, μιας και ο ταλαντούχους MC από τη Χρυσούπολη Καβάλας φαίνεται να έχει βάλει σκοπό να μας εντυπωσιάσει με το πολύπλευρο μουσικό προφίλ του.

Το «COSMOS» αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα του Saske στον ελληνικό urban χώρο, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά ένα κομμάτι που στηρίζεται σε μία αξέχαστη DnB / Breakbeat προσέγγιση. Ο αγαπημένος rapper δεν έχει κανένα πρόβλημα να δαμάσει και αυτόν τον συνδυασμό ήχων με τους στίχους του, βγάζοντας προς τα έξω μία σιγουριά και εμπειρία ως προς τον έλεγχο πλούσιων και απαιτητικών παραγωγών όσο λίγοι καλλιτέχνες στην ηλικία του.

To πάντρεμα της παραγωγής με τους στίχους του Saske δε θα μπορούσε φυσικά να ολοκληρωθεί σε αυτόν τον απόλυτα επιτυχημένο βαθμό χωρίς τη βοήθεια ικανών beatmakers. Λένε ότι ομάδα που κερδίζει δε αλλάζει και ο Saske φάνηκε να ακολουθεί το εν λόγω ρητό ολοκληρώνοντας άλλη μία πετυχημένη συνεργασία με τον Th Mark αλλά και τον Pit Barkas.

Οι δύο παραγωγοί δημιούργησαν ένα beat με χαρακτηριστική και εθιστική Drum n Bass αισθητική, ενώ αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι Saske και Th Mark είχαν δημιουργήσει πρόσφατα το φοβερό laid-back κομμάτι ονόματι «JETSKIS».

Αυτό είναι το δέκατο release του αγαπημένου Έλληνα rapper μέσα στο 2020, με τον Saske να παρουσιάζει ένα ακούραστο προφίλ, αλλά και την «δίψα» του να κατακτήσει πολλές φορές τη κορυφή της εγχώριας μουσικής σκηνής μέσα στην ίδια σεζόν!

Το δυναμικό «COSMOS» κυκλοφορεί από την Offbeat Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τον Saske και σε παραγωγή των Th Mark και Pit Barkas.

Add Your Comment

Ακούστε δυνατά τον καλύτερο και πιο αυθεντικό σταθμό της Λήμνου μέσα από την σελίδα μας και τοπικά στους 96,7 στα FM Stereo..

ΤηΛ:  +302254022630

 

: +306970526366

Ράδιο Melody 96,7.:| Λήμνος |:.Ο σταθμός της καρδιάς μας
Πολλές πλατφόρμες & δυνατότητες ακρόασης
../*\..

Μπορείτε να ακούσετε μέσα από την σελίδα αυτή ή να επιλέξετε το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Winamp Windows Media Player Real Player   Quick Time Player  Live24  e-Radio TuneIn
Κατεβάστε την εφαρμογή μας δωρεάν:
../*\..
Download on the AppStore Download on GooglePlay

Radio Melody Limnos © 2024. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD

Radio Melody Limnos © 2024. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD