Βασίλης Τερλέγκας – “Να Τον Φοβάσαι Τον Αετό”

Κυκλοφόρησε η νέα επίσημη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Τερλέγκα από τη γνωστή δισκογραφική εταιρία Real Music!

Ο αγαπημένος λαϊκός βάρδος επέστρεψε με 2 τραγούδια το ένα καλύτερο από το άλλο, εκείνο όμως που ξεχωρίζει και αρχίζει να συζητείται στα social media και να αναπαράγεται συνεχώς είναι το ”Να τον φοβάσαι τον αετό”

Ο λόγος είναι οι σκηνές του videoclip που απεικονίζουν αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας να επιχειρούν επιδέξιους ελιγμούς σε συνδυασμό με τους στίχους που ευλαβικά επιμελήθηκε ο στιχουργός Θοδωρής Τσιομάκος. Ένα τραγούδι με την γνήσια λαϊκή φωνή του Βασίλη Τερλέγκα σε στίχους Θοδωρή Τσιομάκου και μουσική Βασίλη Τερλέγκα, αφιερωμένο στους αετούς της πολεμικής μας αεροπορίας που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα στους αιθέρες και μας προστατεύουν με το άγρυπνο βλέμμα τους να είναι παντού!

Μόνο τυχαία δεν είναι η συγκυρία της κυκλοφορίας που έρχεται ακριβώς την περίοδο όπου η χώρα βάλλεται από εξωτερικούς παράγοντες και κάθε μέρα είναι μια πρόκληση. Το δικό του μήνυμα δίνει ο Βασίλης Τερλέγκας με μεγάλο νόημα μέσα από το τραγούδι του ”Να τον φοβάσαι τον αετό, όταν το άδικο τον πνίγει, να τον φοβάσαι τον αετό, για σένα έναν κεραυνό μεσ’ τη ματιά του κρύβει”

Χαρακτηριστικά δηλώνει ο δημοφιλής ερμηνευτής: ”Θα ήθελα με τα δικά μου όπλα, το τραγούδι και την σύνθεση, να ανυψώσω όσο φυσικά γίνεται το ηθικό των παιδιών μας που υπερασπίζονται αυτούς τους δύσκολους καιρούς τα εναέρια σύνορα της χώρας μας” Να τον φοβάστε τον αετό λοιπόν ….!

Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube  αποκλειστικά!

ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ:

Add Your Comment

Ακούστε δυνατά τον καλύτερο και πιο αυθεντικό σταθμό της Λήμνου μέσα από την σελίδα μας και τοπικά στους 96,7 στα FM Stereo..

ΤηΛ:  +302254022630

 

: +306970526366

Ράδιο Melody 96,7.:| Λήμνος |:.Ο σταθμός της καρδιάς μας
Πολλές πλατφόρμες & δυνατότητες ακρόασης
../*\..

Μπορείτε να ακούσετε μέσα από την σελίδα αυτή ή να επιλέξετε το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Winamp Windows Media Player Real Player   Quick Time Player  Live24  e-Radio TuneIn
Κατεβάστε την εφαρμογή μας δωρεάν:
../*\..
Download on the AppStore Download on GooglePlay

Radio Melody Limnos © 2024. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD

Radio Melody Limnos © 2024. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD