Saske – Jetskis | Video Clip

Saske – Jetskis | Video Clip

Ο Saske δεν λέει να σταματήσει να προσθέτει επιτυχίες στο παλμαρέ του και συνεχίζει να δείχνει ότι υπάρχουν πολλά ακόμα ηχητικά όπλα στη φαρέτρα του. Με το νέο κομμάτι «JETSKIS», ο επιτυχημένος Έλληνας MC επιστρέφει με διάθεση να παρατείνει το μουσικό μας ταξίδι στο καλοκαίρι, παρουσιάζοντας μια ακόμα άκρως feel-good παραγωγή μέσω της Offbeat Records.

Το «JETSKIS» ακολουθεί και δίνει ουσιαστικά συνέχεια στην πετυχημένη πορεία των «ΚΥΜΑ» και «ΝΑΝΑ», δύο τραγουδιών που είχαν κερδίσει τα ελληνικά ραδιόφωνα και τους ακροατές κατά τη διάρκεια των πιο καυτών μηνών του 2020. Ο Saske επέλεξε αυτήν τη φορά τον Th Mark ως παραγωγό, συνεργάτη και συνοδοιπόρο στην επόμενη πορεία προς την κορυφή.

Το επίσημο video clip μένει και αυτό «πιστό» στα καλοκαιρινά και χαλαρά vibes της εποχής, με θετική διάθεση και αιθέριες παρουσίες που ομορφαίνουν το γαλάζιο setting. Πρόκειται γι’ άλλη μία κυκλοφορία του ταλαντούχου rapper που στοχεύει στην ανάδειξη των καλλιτεχνικών και στιχουργικών ταλέντων και φυσικά στην απόλυτη μουσική καλοπέραση.

Το κολλητικό «JETSKIS» κυκλοφορεί από την Offbeat Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής με την υπογραφή του αγαπημένου και top Ελληνα rapper ονόματι Saske.

Add Your Comment

Ακούστε δυνατά τον καλύτερο και πιο αυθεντικό σταθμό της Λήμνου μέσα από την σελίδα μας και τοπικά στους 96,7 στα FM Stereo..

ΤηΛ:  +302254022630

 

: +306970526366

Ράδιο Melody 96,7.:| Λήμνος |:.Ο σταθμός της καρδιάς μας
Πολλές πλατφόρμες & δυνατότητες ακρόασης
../*\..

Μπορείτε να ακούσετε μέσα από την σελίδα αυτή ή να επιλέξετε το πρόγραμμα της επιλογής σας.

Winamp Windows Media Player Real Player   Quick Time Player  Live24  e-Radio TuneIn
Κατεβάστε την εφαρμογή μας δωρεάν:
../*\..
Download on the AppStore Download on GooglePlay

Radio Melody Limnos © 2023. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD

Radio Melody Limnos © 2023. All rights reserved. Powered & Supported by TSWD